Det är oroliga tider, men på kulform.se kan du kika runt i lugn och ro utan att oroa dig för smittor! Här håller vi modet uppe och verksamheten är i full gång med dagliga leveranser, precis som vanligt!

Nästan allt som finns i webbshoppen är sådant som finns på lager eller som tillverkas så snart din order kommit in! Material finns att tillgå, arbetskraften (d.v.s. jag!) är frisk och leveranser med DHL/Postnord inom Sverige fungerar som det ska*!

Så passa gärna på att klicka hem något kul! Vad passar bättre, när det blir mycket tid hemma, än att satsa på ett litet makeover-projekt? Eller är det kanske dags att skapa lite ordning och reda?

Samtidigt som du snabbt och smidigt får leverans hem i brevlådan (eller till närmsta “Service Point”) så stöttar du en svensk småföretagare som är så ytterst tacksam för ditt förtroende! En småföretagare som gör en liten glädjedans varje gång det kommer en beställning och som går “all in” för att få du ska bli nöjd!

Kanske är det så att du inte kan eller vill handla något just nu!? Det är såklart också ok! Vill du ändå stötta min verksamhet är det till stor hjälp om du hänger med mig i sociala medier, gilla eller kommentera en bild då och då eller tipsa en vän om att jag finns!

Linda Kullenberg

Tack för att du är här och jag hoppas att vi hörs – på ett eller annat sätt!

Linda Kullenberg

*Leveranstider utomlands kan i vissa fall vara något längre än normalt.

Glimtar från webbshoppen