Fri frakt och snabb hantering

Fri frakt gäller oavsett orderbelopp för alla leveranser inom Sverige.

Fri frakt till resten av världen gäller för stickers, skyltar, etiketter, fönsterdekor, tejp, tatueringar och mycket annat. Undantag är större/tyngre varor som måste skickas som paket. Om någon vara i kundkorgen föranleder att fraktavgift utgår så framgår beloppet i sammanställningen i kassan innan utcheckning. Observera att leveransadress måste vara ifylld för att fraktavgiften ska kunna räknas ut.

Leveranstid

Din order behandlas normalt inom 1-2 arbetsdagar. Under vissa perioder, så som “black week” och inför jul, då många beställningar ska hanteras, kan orderbehandlingen ta ytterligare någon dag.

För vissa produkter, med personliga anpassningar, kan leveranstiden vara något längre och detta framgår i så fall av beskrivningen på produktsidan.

Din order skickas med Postnord eller DHL beroende på storlek på försändelsen. Inom Sverige sker leverans 1-2 dagar efter att ordern är färdigbehandlad.

Paket som skickas med DHL levereras till närmsta service point. Du får en avisering via SMS när paketet går att hämta ut.

Brev skickas med A-post och levereras direkt hem till din brevlåda. Om leveransen är skrymmande och inte får plats i din brevlåda tas den till närmsta utlämningsställe för Postnord och aviseras per brev. Det blir då en fördröjning i leveransen på 1-2 dagar. Håll utkik efter paket-avi i brevlådan om du inte fått din leverans som förväntat.

Postnord
DHL

Frågor

Linda Kullenberg

Har du frågor om frakt, leveranstider eller något annat, så är det bara att höra av sig via mejl eller DM i någon social kanal!

Jag gör alltid mitt bästa för att du ska få det du beställer så snabbt det bara går! Att vänta är ju inte kul!

Glimtar från shoppen

Varukorg
Rulla till toppen